Mjeku i infektivit thote se ka rrezik më të madh se ko.ronavi.rusi ai esht

Mjeku Pëllumb Pipero shprehet se nuk duhet të keni panik cdo gje do te shkoj mire.

Virusi ka me shume efekt tek te moshurarit dhe ata qe kane semudje kronike.

Ndaj nuk ka arsye per tu shqetesuar.Duhet ta marrim me shtruar.Me shume kemi probeleme me gripin e stines.Ky eshte problemi i soten ne shqiperi.

Është domosdoshmëri të kemi sa më shumë njohuri dhe të marrim masat e nevojshme, në përputhje edhe me përballimet e OBSH.

Italia eshte nje vend shume i zhvilluar dhe virusi infektoi 250 persona. Ndaj qe cdo gje eshte e pa parashikuar.

Ne kemi shume pak informacjon per virusin dhe kjo e ben ate te veshtire.

Më tej, Pipero thote se me shume kemi probleme me gripin e stines se sa me ate global.

‘Kambanat për kor.onavir.usin bien sepse është virus i ri dhe ka shumë të panjohura.

Duke iu referuar shifrave, në të njëjtën periudhë, janë prekur më shumë persona nga gripi i zakonshëm. Rre.zik më i madh për qytetarët është gripi stinor.