Misteret humbjet te jetes se Evgjeni Baxhos! Dalin fotot e mbishkrimeve në trup, por askush nuk i shpjegon dot

Detaje të reja janë zbuluar në lidhje me ngjarjen që ndodhi para pak javësh në Tiranë.

Në fillim u tha se e reja kishte humbur jetën pas një infeksioni në dhëmballë, por me detajet e reja të zbuluara së fundmi ky variant është hedhur poshtë.

Në trupin e saj janë gjetur disa shkrime misterioze në bark, qafë dhe shpinë të shkruar me lapostil të kuq por që ende nuk dihet kuptimi i tyre.

Ndërsa ende nuk ka një përgjigje zyrtare nga mjekësia ligjore për 23-vjeçaren e cila sipas analizave kishte pasur komplikacione.