Mirupafshim atdhe! Pushimet mbaruan, fluks i madh emigrantësh në aeroport

Pushimet verore janë drejt fundit dhe kjo ka rikthyer edhe një herë fluksin e emigrantëve shqiptarë që kthehen në vendet ku punojnë pas pushimeve në atdhe.

Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” në Kosovë së fundmi ka qenë i stërmbushur nga qytetarë kosovarë të cilët po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë dhe punojnë.

Nga fotot e publikuara shihen dhjetra qytetarë të cilët pas disa ditësh pushime afër familjarëve të tyre ka ardhur momenti që ti thonë mirupafshim Kosovës.

Sipas autoriteteve ditët e ardhshme priten që t ë jenë më të ngarkuara pasi të shumtë janë ata qytetarë të cilët do të kthehen.