Mevlani këtë herë flet i vendosur: Nuk kthehem më Ledjanën unë pas asaj që më bëri e kam vendosur

Një ndër marrëdhëniet më të koklavitura të emisionit Për’Puthen ishte ajo e Mevlanit dhe Ledjanës.

Por në puntatën e sotme djali është shprehur se pas festës Ledjana i ka bërë b llok dhe arsyeja ishte videoja ku Antonela i është afruar kur po këndonte këngën.

Ai shprehet se është i vendosur se nuk do të ketë më rikthim mes tyre pas kësaj situate.

Mevlani: Pas asaj nate që ma ndërprenë , ajo ka parë videot dhe më ka bërë bllok. as nuk më ka marrë në telefon, nuk i interesuar fare, unë arrita të kuptoj që Ledjana nuk është xhelozi. gjerat komunikohen me ata që i do, nëse se do ti gjen pretekste. këto janë pretekste për tu ndarë.

Antonela: Me Mevlanin as nuk kam qëndruar as kam ngrënë atë natë, kur kam qenë në festë më shumë kam qenë afër me djemtë e tjerë se sa me Mevlanin. Ishte vetëm momenti që ai këndoi këngën që u bë virale që unë u afrova.

Mevlani: Pas asaj që më ka bërë. bll oku nuk e di, kur them jo mbaroi, kur e vendos nuk jemi më bashkë, nuk e kam dashur por ja situatat.