Me të ëmën në maturë: Kush është i riu nga Kukësi që mori mijëra pëlqime

Një maturant nga Kukësi zgjodhi të shkonte ndryshe nga kushdo tjetër në mbrëmjen e maturës. Në vend të një prej shoqeve të klasës, adoleshenti u shfaq pikërisht me mamanë e tij.

Fotografitë e të riut po qarkullojnë me shpejtësi në Instagram, teksa veprimi është vlerësuar dhe pëlqyer tejmase nga njerëzit.

Me të drejtë, maturantit po i referohen si më i veçanti i Maturës 2019.