Me rrudha dhe rrathe te zinj te syte/ Ja si duken VAJZAT VIP pa pike makup-i ne fytyre

Vajzat me te famshme te ekranit rralle here i shikojme te pa grimuara dhe duket se aq i rendesishem eshte bere makeup-i dhe grimi ne keto kohe sa qe ato nuk bejne dot pa te.

Megjithate here pas here disa prej femrave vip jane me te guximshme dhe postojne foto pa asje grim makeup-i ne fytyre dhe pa perdoru filtrat e instagramit per te fshehur disa parregullsi ne pamjen e tyre. Ato si te gjitha ne nuk jane perfekte ne lekure edhe pse bejne trajtime te shumta per lekuren.

Lekura e paster shpesh eshte dhurate e Zotit dhe jo e trajtimeve te shtrenjta. Ndryshimet hormonale normale te trupit te femres here pas here bejne edhe qe lekura te humbase pastertine e saj. Me poshte jane disa prej vajzave vip pa makeup.

Ato jane natyrale dhe te lezetshme edhe me parregullsite e vogla qe kane.

Xhensila Myrtezaj

Elvana Gjata

Miriam Cani

Enca

Arilena Ara

Xhemi Shehu