Me ne fund Marina nuk e fsheh më shtatzëninë: Poston fotot e bukur me barkun e madh

Vetëm pak ditë pasi qarkulluan lajmet për shtatzëninë e biondes së ekranit, Marina ka vendosur ta ndajë vetë lajmin për publikun. Ajo ka shkruar ‘E bekuar, faleminderit Zot për gjithçka’, pranë fotove me barkun e madh e veshur e gjitha me tyl.

Marina nuk ka dhënë detaje të tjera si sa muajshe është apo gjinia, por zërat thonë se është vajzë dhe është në muajin e katërt të shtatzënisë, por nga barku duket me shume.