Me ne fund Greqia hap kufirin për shqiptarët, do lejohen vetem ..

Greqia ka vendosur që do të jetë e hapur për turistë shqiptarë edhe këtë sezon. Lajmi është bërë i ditur nga ministri grek i turizmit, Haris Theocharis, i cili tha se lëvizja e shqiptarëve do të bëhet duke zbatuar protokollet e vendosura prej Covid-19.

Greqia do të jetë e hapur për turistët shqiptarë edhe këtë sezon. Lëvizja e lirë në kufi do të bëhet në zbatim të protokolleve shëndetësore të vendosura për shkak të Covid-19.

Ndërsa kujtojmë se deri më tani kufiri me Greqinë ka qenë i mbyllur për shqiptarët dhe janë lejuar vetëm shtetasit grek dhe ata shqiptarë me leje qendrimi në GREQI.