“Më 18 maj lehtësojmë masat e reja”, kryeministri Rama del me njoftimin e rëndësishëm

Kryeministri Edi Rama zhvilloi diten e sotme një takim online me përfaqësuesit e besimeve fetare dhe bisedoj per hapjen e objekteve te kultit.

Takimi erdhi pasi komunitetet i kishin derguar nje kerkese per lirimin e masave ne objektet fetare si dhe duke e cilësuar diskriminues termin “grumbullime fetare”, ku qeveria ndaloi vajtjen e qytetarëve në Xhami apo Kisha.

Kryeministri njoftoi sot të gjithë komunitetin e besimtarëve në Shqipëri se më 18 maj do të nisin masat lehtësuese për klerin.

Ne ditet ne vazhdim pritet te ndodhin dhe lirime te tjera dhe shpresoj qe gjendja te qetesohet.