Mamajahabitet nga mesazhet në telefonin e së bijës 10-vjeçare, vë duart në kokë nga ajo që lexon aty

Nëna e një vajze 10-vjeçare u habit pa masë kur zbuloi mesazhet që shkruante e bija me një ngashokët e saj të klasës.

Gruaja, nuk ka preferuar të identifikohet por ka treguar se ka gjetur disa mesazhe në telefonin e vajzës së saj të vogëlkur ajo kishte komunikuar me një shokun e saj të klasës, dhe u shqetesua pasi djali i kërkonte që ajo t’i dërgonte foto pa rroba.

Saktësisht në mesazhet që i dërgonte djali i ri i kërkonte të ishte pak më shumë joshëse, dhe ti conte fotot provokuese.

Por kur mamaja arriti të zbulonte mesazhet e dy të rinjve për biseda me tema “të nxehta” duke derguar foto me njeri tjetrin, vajza u prek dhe qau shume.

Mamaja e saj shkruan:
Kisha dijeni për këtë djalë që e kishte shok në shkollë dhe që pëlqeheshin si adoleshente. Ime bijë ka një telefon të sajin për të komunikuar me shokët dhe shoqet e veta, por kur ia zbulova këto mesazhe ngela e habitur sepse nuk e prisja kurre nje gje te tille ne kete moshe sepse janë vetëm 10-vjeç. Por mua me shqeteson ideja se cfarë mund të pres më shumë prej tyre në të ardhmen e afert?”

Pas ngritjes së këtij problemi, prindërit e te dy paleve komunikuan mes tyre për të mbajtur nën kontroll dhe në vëzhgim fëmijët nga të dyja anët pasi jane tepë te vegjël dhe gjëra të tilla vetëm eëme mund t`u sjellin.