Mamaja ndalon te bijen qe ti vej femijes se saj emrin qe ajo do.Dhe ja vendos emrin sipas qefit te saj

Sa here qe lind nje femije i vendoset nje emer qe zakonishte te gjithe e pelqejne dhe ne fakt duhet qe ta pranojne.

Mirepo ndonjehere njerezit mund te reagojne keq ndaj ketij emri dhe te mos e pelqejne aspak.

Nje nene ne pritje madje ka pasur te njejtin problem me nenen e saj.

Gruaja e re ka treguar se per here te pare pas 4 vjetesh ajo tashme ishte shtatezene dhe mezi priste te lindte djali i saj.

Historine e zgjedhjes se emrit ajo e kishte gjetur me bashkeshortin e saj duke i vendosur dy emra qe kishin kuptim ne historine e familjes se tyre pasi njeri emer ishte i stergjyshit nga ana e burrit dhe emri i dyte i stregjyshit te saj.

Mirepo gruaja ka pasur probleme me mamane e saj duke qene se e konsideron si nenen me kontrolluese ne bote.

“Ne fillim ne menduam se mamaja ime thjesht do ta kuptonte se emri ishte ai qe ne vendosem dhe kaq. Por ajo me shkruajti nje dite se kishte gjetur nje emer tjeter dhe vazhdonte me niste gjithnje mesazhe me ate emer”

Dilema e kesa nene te ardhshme eshte se a duhet tja nderrojne emrin femijes meqe e ema e saj nuk e pelqen? Por i shoqei i ka thne se nese e nderron emrin ai do te merzitet shume.