Luizi sfidon produksionin me planin e rradhes.Ja si do dal nga burgi i BBV

Luizi, Kristi, Olta dhe Armaldo janë mbyllur në ‘Burg Brother Vip’ deri të martën. Do të qëndrojnë aty të izoluar dhe pa asnjë kontakt me pjesën tjetër të banorëve.

Nga ana tjetër Luizi duket se i ka kuptuar mirë lëvizjet e produksionit, duke i thënë banorëve që të mos flasin pasi në këtë mënyrë Big Brother do t’ i tolerojë që të dalin nga dhoma.

Edhe pse Olta dhe Luizi, janë deklaruar kundërshtarë të fortë të njeri- tjetrin, duket që bisedat e tyre janë të qeta brenda dhomës./A.ZH-dritare