Lekundet Tirana nga termeti diten e sotme ja sa ishte magnituda

Nje lekundje termeti eshte ndjere para pak minutash ne kryeqytet.

Magnituda e tërmetit ishte 3,8, ndërsa epiqendra ishte 22 km larg Tiranës.

Kujtojme se ne te njejten orar para dy vitesh, ndodhi dhe termeti i fuqishem ne vendin tone ai i 21 shtatorit

Ne perditesim..