Ledjanës nuk i del e keqja me Mevlanin/ Turmë e rreme i tha: Po se pse…

Ledjana Prenga është një ndër konkurentet më të komentuara të programir Përputhen. Ajo gjithashtu eshte dhe shumë e pëlqyer nga publiku.

Komentet kanë qenë të shumta për lidhjen e saj me Mevlan Shaba të cilët deklaruan se i kanë dhënë fund romancës.

Shpesh Mevlani hedh stori të ndryshme ku thumbon Ledjanën edhe po ashtu edhe Ledjana.

Së fundmi ajo ka hedhur një shprehje ku thotë: Vetmia cilësore nga turma e rremë është gjithmonë me e mirë.

Kjo mund të jetë një thumb për personazhet e tjerë të Përputhen. Duke qenë se Pëpruthen po zhvillon tour në të gjithë vendin dhe Antonela nuk ka qenë asnjëherë prezente