Lajmi fundit/ Vjen njoftimi i rendesishem: Anulohen provimet e disa klasave. Shkollat do te hapen vetem ….video

Pasi javet po kalojne dhe virusi eshte ende aktive dhe nuk eshte larguar 100 perqind Ministria e Arsimit del me nje deklarate te re dhe do ta ndajne shkollen me disa grupe pra nga klasa e 5 deri ne te 9 shkolla do te anullohet per shkollat e mesme besoj se do dal ne nje deklarate tjeter.

Besa Shahini në një komunikim për shtyp diten e sotme, ka njoftuar se provimet e klasës së 5-të dhe të 9-të të shkollave 9 vjecare do të anulohen dhe se pritet te hapen shkollat per maturantet.

Ajo po ashtu ka njoftuar se do te hapen shkollat vetem per maturantet.

Me poshte deklarata e plote e ministres