Lajm i mire per Shqiptaret.Wizz Air tashmë në Tiranë, linja ekonomike nis fluturimet në 15 destinacione

Kompania akrore e fluturimeve me ekonomik Wizz Air ka deklaruatr se do te operoje edhe ne Tirane tashme me nje baze te re.

Ndersa mesohet se po ashtu nga kjo linje do të hapen baza të reja në Milano, Qipro, dhe Ukrainë.

Nisja e fluturimeve sipas njoftimeve te kesaj linje do e filloje ne 1 korrik ku fluturimi i pare do te jete Tirane-Bruksel.

Me tej tre avionet e kesaj linje kane 14 destinacione per udhetime nga Tirana.

Edhe Wizz Air do telidh tanime Tiranen me Austrinë, Belgjikën, Gjermaninë, Greqinë, Italinë, Mbretërinë e Bashkuar, Hungarinë, Francën, Holandën dhe Cekinë.