Lajm i mire nga italia.Bum të shëruarish.Ja sa ka shkuar nr i te sheruarve

Nje lajm i mire vjen nga Italia ku numri i te pacienteve te sheruar eshte shume i madh dhe kjo jep shprese.

Numri i rasteve të reja me Koronavirus është 3786 dhe eshte ne renie ndërsa numri i të shëruarve ka qenë shumë i lartë, plot 2072 persona duke e çuar në 40164 numrin e përgjithshëm dhe cdo dite rritet me shume numri i te sheruarve..

Pas katër ditësh rënie, numri i rasteve të reja ka pasur një rritje prej 1119 personash.

Pritet qe numri i infektuarve te shkoj ne renie dhe i atyre te kete sa me shume sherime.