La hapur derën e ballkonit se kishte vapë/ 27-vjecarja nuk u besoi syve kur u zgjua: Kishte

Një ngjarje thuajse e pabesueshme ka ndodhur në Palermo, Itali.

Ku një 27-vjeçare gjeti në mëgnjes në shtratin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi.

Sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar.

Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj

Ajo tentoi ta largonte dhe më pas ai iku.Ndaj beni kujdes kur hapni deren e ballkonit