“Kush e hëngri, e hëngri”, konspiracionisti Alfred Cako bën deklaratën e papritur.Ja cfare do ndodhi ne 20 tetor

Konspiracionisti Alfred Cako thotë se më 20 tetor ka shumë gjasa që BE të heqë pasaportën jeshile të vaksinimit.

Ai shkruan se BE do heqë pasaportën jeshile dhe “kush e hëngre, hëngri” thotë ai.

Sipas tij janë 10 medikamente shëruese që po testohen dhe se nga të cilat 5 prej tyre e kanë kaluar testin me sukses dhe se janë aprovuar nga Komisioni për Sigurinë dhe Shëndetin dhe Ushqimin të BE.

“Mbas dates 20 tetor ka shume gjasa qe BE të heqe pashaporten jeshile. Kush e hengri cpimin, e hengri.

Ivermectina, ashtu sic kemi thene ne dhe sic ja u kemi rekomanduar miqve tane me sukses 100% kunder flames jo natyrale, me ne fund eshte pranuar si mjet sherues efektiv nga Instituti Paster.

Jane 10 medikamente sheruese qe po testohen nga te cilat 5 prej tyre e kane kaluar testin me sukses dhe jane aprovuar nga Komisioni per Sigurine e Shendetit dhe Ushqimit te BE” shkruan Cako ndër të tjera.

Megjithate fjalet e Cakos jane konspiracion qe keshtu lexojeni per qef degjoni mjekun dhe ekspertet.