Kurrë mos u shoqëro me këta pese njerez se do te lene ne balte

1-Mos u shoqero me ate njeri qe te le ne balte sepse ai kur te kesh nevoje per te do te te le ashtu sic la te tjeret para teje.

2 – Mos u shoqero me njeiru koprrac sepse ai nuk do te te jap kurre por do ti mbaj vete te gjitha per ti kursyer dhe ne fund nuk do ta gezoj ate qe kishte.

3- Mos u shoqero me njeriun genjeshtar sepse ai nuk do te jete kurre i sinqert me ty dhe do te genjej sepse ai e ka ves ate dhe nuk del dot nga ai ves i shemtuar.

4- Mos u shoqero me budallain sepse ai nuk di te kujdeset per veten e tij e jo me per ty.Ndaj qendro larg.

5- Mos u shoqero me ate njeri qe nuk i do prinderit e tij dhe sillet keq me ta se ai eshte i mallkuar dhe kurre sdo te kesh hajer nga ai.