Kukull qenka bërë/ Shihni sa bukur është rregulluar gruaja e Sinanit për dasmë…

Andrra gjithmonë duket perfekte me stilin e veçantë që ka. Ajo pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, në secilin moment duket bukur dhe qëndron afër ndjekësve të saj.

Duke u dalluar me stilin perfekt, në shumë fotografi që publikon shihet që ajo mbetët shembull edhe për femrat e tjera.

Sot, teksa shihet bashkë me Sinanin, Andrra me grimin perfekt dhe fustanin e bukur shkëlqen në dasëm.

Ju duket kështu?