Kujtoi se kishte “krimba” në banjo. Gruaj cuditet kur futet ne banjo

Një nënë u cuditë pasi zbuloi se në banjon e saj kishte “krimba” por në fakt nuk ishin krimba por qimet e tapetit ishin kalbur nga lagështira dhe ishin përhapur ne banjo.

Pasi ajo hoqi tapetin e banjos ajo u cuditë se si lageshtia e kishte kalbur tapetin dhe kishte lënë shenja ne pllakat e banjos.

Ajo i bëri foto dhe e postoi ne rrjetet socialia dhe kërkojë ndihmë se si ta pastronte banjon.

Komentet ishin të shumta dhe të gjithë e keshillonin ti lante pllakat me ujë të nxëhtë dhe me aceton dhe cdo gje do të ishte si më parë.

Në rast se tapeti i juaj prejë gome ngjitet tek pllakat dhe le shenjë derdhni pak ujë te ngrohtë dhe prisni që të zbutet. Pastroni me sfungjer të butë. Hidhini aceton dhe do ta shikoni se sa lehtë do ta keni që të pastrohet.