Këto janë sinjalet që tregojnë se keni nivel të lartë sheqeri

Stili modern i jetës kanë çuar në shtimin e sëmundjeve. Diabeti është një prej tyre, i cili shkaktohet prej kequshqyerjes dhe jetës sedentare.

Ushqimi luan një rol të rëndësishëm për shëndetin, por ka disa sinjale të trupit që tregojnë prani të lartë sheqeri.

Nevoja e shpeshtë për të urinuar, sidomos natën; mjegullim i shikimit; vështirësi në përqendrim; tharje e gojës; impotencë; infeksione të vazhdueshme; dhimbje të shpeshta stomaku; etje konstante; lëkurë e thatë dhe uri përtej normales.

Tjetër faktor tregues janë edhe problemet e nervozizmit, shtim peshe dhe fryrje barku.

Nëse i keni këto simptoma drejtohuni mjekut, në mënyrë që të kapni në kohë situatën me diabetin.

Veç mbani parasysh, ndiqni një stili jete të ekuilibruar dhe praktikoni aktivitet fizik./