Kështu pritet iftari te familja e Elvis Naçit, nusja e tij kaq shumë ia respekton prindërit

Elvis Naçi është ndër ligjeruesit islam më me shumë shikueshmëri dhe ndjekes nga mbare publiku shqiptar si brenda dhe jashte vendit.

Ligjerata e tij kanë shumë shikime dhe terheqin shumë vëmendje nga besimtarët myslimanë qe gjithnje e pergezojne per punet e mira qe ai ben.

Shume nga ne e njohim si hoxhë, por publiku dëshiron edhe pamje nga familja e tij, të cilën Elvisi shpesh na e prezanton edhe ne emisionin e bamiresise qe ben cdo jave, dhe qe ai e konsideron si gjënë më me vlerë në jetën e tij.

Gjate muajit te shenjte te Ramazanit edhe Elvisi në kohën e iftarit ka qene pranë familjes së tij dhe një pamje e bukur e fotografuar është publikuar së fundi, ku shfqet gezueshem rreth tavolinës e gjithe familja qe presin iftarin.

Ajo që ne bie në sy është respekti që ka nusja e Elvisit ndaj prindërve të tij ku shihet se do t’ua servir ushqimin me shumë respekt

Ky muaj u mbyll dhe urojme qe te gjitheve Zoti ua pranofte agjerimin.