Këngëtarja e njohur Céline Dion diagnostikohet me sëmudjen e rëndë

Kengetarja Céline Dion po zbulon se ajo është diagnostikuar me një çrregullim të rrallë neurologjik të quajtur sindromi i personit të ngurtë dhe duhet të riplanifikojë datat e turneut të vitit 2023.

Në një video emocionuese , këngëtarja kanadeze ndau lajmin për problemet e saj shëndetësore, të cilat thotë se “ndikojnë në çdo aspekt të jetës sime të përditshme”.

“Kam një kohë të gjatë që po përballem me probleme me shëndetin dhe ka qenë vërtet e vështirë për mua të përballem me këto sfida dhe të flas për gjithçka që kam kaluar”, tha ajo. Kohët e fundit jam diagnostikuar me një çrregullim neurologjik shumë të rrallë të quajtur sindromi i personit të ngurtë, i cili prek rreth një në një milion njerëz.

“Ndërsa ne jemi ende duke mësuar për këtë gjendje të rrallë, ne tani e dimë se kjo është ajo që ka shkaktuar të gjitha spazmat që kam pasur. Fatkeqësisht këto spazma ndikojnë në çdo aspekt të jetës sime të përditshme. Ndonjëherë shkaktojnë vështirësi kur eci dhe nuk më lejojnë të përdor kordat e mia vokale për të kënduar ashtu siç jam mësuar”, vazhdoi ajo.

Ndaj ndihem keq qe nuk mund te jem si me parë