Këngëtari shqiptar e thotë troç: Shteti më ka borxh 50 mijë Euro, pasi nuk kam kënduar gati 2 vite

Ramadan Krasniqi i takon grupit të skeptikëve që nuk i besojnë ekzistencës së k0ronavírusit.

Ai në Klan Kosova deklaroi se nuk beson në koronavírus dhe thotë se numri i vde kjeve përpara ka qenë më i madh nga sëm undjet tjera.“Grip ka pasë çdoherë.

Duke i respektuar shumë institucionet shëndetësore, mirëpo vd íq ai, vd íq ky – po thonë se i pat disa së mundje e në kuadër të tyre.

Më tej ai thotë se shteti i ka borxh 50 mijë Euro, pasi nuk ka kënduar gati 2 vite