Kater shenja që tregojnë se nje mashkull cmendet pas jush ndaj martohuni!

Eshte shume e lehte te kuptosh nje mashkull qe cmendet pas jush sepse ne gjuhen e trupit veren disa shenja qe tregojne se ai ju do dhe eshte e vertete.

1.Nje mashkull kur dashuron nje vazje ai ben cdo gje per te dhe jeta e tij ndryshon sjellja kujdesi per veten cdo gje.Ai gjen nje menyre dhe afrohet dhe fillon dhe sillet ndryshe kjo eshte pika e pare.

2.Ai fillon dhe flet dhe do qe te terheqi vemendjen dhe te do qe te flas shume sa tju bej per vete pse thojne qe fjalet jane magji e bardhe qe te bejne per vete.

3.Ai ne fillim nuk te kritikon edhe pse je gabim ai prap mendon se nuk eshte koha per te treguar gabimin ai e pranon dhe kujdeset per sjellen tende.

Ne atij i pelqen ai behet i urte i dashur dhe flet gjera te bukura qe te bej per vete keta jane taktikat e nje mashkulli qe tregon se ai ju pelqen shume dhe cmendet pas jush.