Kaos nga përmbytjet edhe në vend, dalin pamjet e permbytjeve (Video)

Pamje e përmbytjeve në Gjermani janë në rendin te ditës nga të gjitha mediat botërore.

Deri më tani janë regjistruar mbi 100 të vdekur dhe mijëra të zhdukur ndërsa shiu i madh po shkatërron Evropën.

Por së fundmi vijnë imazhe nga katastrofa e përmbytjes dhe nga Turqia.

Në katastrofën e përmbytjes dhe rrëshqitjes së dheut 6 persona humbën jetën, 2 persona u zhdukën dhe 5 persona u plagosën, 236 ndërtesa u dëmtuan, shkruajnë mediat turke.

Qytetarët kanë evakuuar shtëpitë e tyre dhe janë vendosur në konvikte ose pranë të afërmve të tyre.

Më poshtë pamjet: