Kancelarja Gjermane Me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët .. Danke Angela!Video

Te gjithe Shqiptaret kerkojne te bejne nje jete me te mire dhe duan te punojne sepse jan nje poppull qe do punen dhe ja tek vjen nje lajm qe i gezon te gjithe shqipetaret.

Kancelarja Gjermane Angela Merkel me kete lajm i gezoi te gjithe shqipetaret

Ne daten 1 korrik gjermania merr presidencen e kosoves dhe ka ne plan per te liberalizuar vizat me kete vend

Shqiperia dhe Kosova shprehin mirenjohjene tyre te thelle per gjermani dhe jane te kenaqur qe me ne fund dhe Kosova do te behet pjese e ketij komuniteti duke levizur pa vize me ne fund.

Per me shume shikoni videon.