Janë apo nuk janë bashkë? Ledjana i bën gjëmën Mevlanit sërish, nisin pyetjet: Ku është Ledjana apo te burri në Belgjikë

Ndonëse u ribashkuan vetëm një javë më parë, Mevlani dhe Ledjana i kanë dhënë sërish fund lidhjes. Përgjatë ditëve të fundit ata nuk janë parë askund bashkë.

Për më tepër, Mevlani dhe Ledjana nuk ndiqen më në rrjete sociale. Kjo është vënë re nga ndjekësit, të cilët kanë shpërthyer në komente te fotoja e fundit e Mevlanit.

Ndërkohë, dyshja nuk kanë reaguar ende në lidhje me ndarjen e tyre.