Ja si duken sot pesënjakët që lindën para 22 vjetësh nga nëna Shqiptare, rrëfimi i tyre

Kjo ngjarje ishte nje mrekulli e vertete. Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që lindën në Kosovë para 22 vitesh.

Ky ishte nje bekim nga Zoti sepse nuk ka ndodhur dicka e tillë më parë në Kosovë.Eshtë shumë e rrallë që të ndodh të lindin pesë fëmijë njëherësh.

Femijet kane diference 1 minute nga njeri tjetri.

Prinderit thone se eshte nje ndjenje e vecante te behesh me 5 femije brenda 5 minutash nje ngjarje e mrekullueshme.

Por gjithsesi ka veshtiresi per t`i ushqyer, veshur dhe eshte nje sfide me vete e gjithe rritja e 5-njakeve.

Ja sa te bukur jane ata sot, krenaria e prinderve qe i rriten