Ishte duke punuar humb jetën ditën e sotme emigranti shqiptar në Greqi

Ishte duke punuar humb jeten diten e sotme emigranti shqiptar ne Greqi.Ai ishte ne moshen 49 vjecare punonte ne nje kantier.

49-vjecari po lyente murin por papritur siper tij kane rene materiale ndertimi dhe ai ka humbur jeten menjehere.

Me pas djali i tij zbulon se babai i tij ishte i mbuluar me materiale ndertimi. Shiptari ishte pa leje qendrimi ne Greqi dhe policia eshte duke marre masa ndaj pronarit qe e ka marre ne pune.