Inxhinierja e bukur Luljeta Bozo: Zgjohem qe ne 4 te mengjesit dhe bej 5 km ecje, gjithashtu haj vetem 1 vakt ne dite, na la pa fjale me kete deklarate

Luljeta Bozo nje nga figurat me te bukura dhe te mira mediatike kohet e fundit tregon per jeten e saj te thjeshte.

Ajo u be e njohur me ngjarjen e 26 nentorit.

Ajo pyetet se vazhdon të punosh për ditë?

Jo për ditë, por me “regjim gjermani”. Në 4 e një çerek zgjimi zgjohem heret cdo dite.Lekundje sizmike te 26 nentorit mua më gjeti zgjuar. Shpirtërisht isha përgatitur që do vinte ky tërmet. Në orën 5 marshimi, një orë, 5 km. Po nuk bëra 5 km në mëngjes nuk kthjellohem.Dhe kjo eshte nje ide shume e mire per nje trup plot jete.

Ajo më ftillon, veç që bëj lëvizje bëj plane, meditoj. Se nuk ka dhe njeri është e qetë Tirana. Nga ora 6 deri në 7, çfarë bëhen ato të mëngjesit dhe ne 7 e çerek unë dal dhe iki në punë, tek universiteti Polis. Të hënë të martë dhe të mërkurë kam nga tre orë mësim dhe mbaroj nga ora 1. Pastaj kthehem, do haj drekën dhe un vetem nje vakt ne dite ha.

Një herë në ditë haj. Vetëm drekën. Pastaj filloj turnin e dytë në shtëpi. Kafe pi shumë… po merrem me shkrime, tani kam në dorë dy libra. Vetëm 5 orë gjumë bëj.Jam shume aktive dhe e palodhur.