Infermierja i jep fund jetës, nuk duronte dot më ato që i bënte i dashuri dhe askush nuk e besonte

Ajo ishte infermiere ne Toxteth, Liverpool dhe pasi lidhja e saj kishte shume probleme ajo beri nje veprim qe askush se mendonte.Por ka lidhje i dashuri i saj ne kete ndodhi.

Për të gjithë i dashuri i saj Yeung dukej si një njeri i mirë dhe askush nuk mund ta besonte.

Ai luante shume dhe vinte edhe dorë mbi të dashurën e saj.

Motra e të ndjerës ka thënë:Ai është një person i lig dhe ai e ka shtyr te bej ate gje.

Ai e de tyroi motrën time t’i jepte fund jetës së saj.

Ajo ishte nën magjinë e tij dhe ai ishte një gënjeshtar aq i mirë. Ajo ishte një grua e re e bukur me botën në këmbët e saj.”

Yeung, nga Toxteth, Liverpool, u shpall fajtor për dy ak uza.

Në një rast ajo telefonoi po licinë dhe ata u vonuan tetë orë, më pas nuk e besuan.

Dy javë pas kësaj ngjarje ajo i dha fund jetës duke ma prekur te gjitheve.Ndaj beni kujdes kur njihni nje mashkull se ai mund tju beje jeten me te veshtire.