Infermieri nuk mban gojën: Në shtator do ju kyçim, por ju jeni dele s’do bëni asgjë

Mediat shqiptare kane postuar lajme në lidhje me protestën në fjalë, pra duke kryer normalisht punën e tyre. Por, siç duket raportimi i drejtë dhe i paanshëm i gazetarëve nuk i ka pëlqyer infermierit Kleant C. i cili ka reaguar në një postim të një gazetari duke komentuar me një fjalor aspak të hijshëm që i takon një punonjës të bluzave të bardha.

“Mundohuni të gëzoheni edhe për 2 muaj se shtatori është afër kur t’ju kyçim prapë dhe s’do bëni asgjë si dele të urta që jeni.”-ka shkruar Kleanti, me profesion infermier.

Ndër të tjera, ai ka theksuar se kur Shqipërinë ta “mbërthejë” vatianti DELTA, njerëzit do të “nxjerrin të zitë e ullirit” sipas tij.

Komenti i infermierit tek postimi i gazetarit:

Cili eshte mendimi juaj per kete infermier?