Infektohet me variantin DELTA Moderatorja e njohur, e tregon publikisht: Nga syri më doli një…

Është infektuar me variantin e ri të COVID, DELTA, prezantuesja e njohur amerikane Catt Sadler.

”Vaksinohuni dhe mbani maskë, nëse nuk doni të përjetoni ato që unë kam kaluar’ duke shtuar :

”Varianti delta është me keq dhe shkalla e transmetimit është shumë e lartë. Më preku dhe pse isha e vaksinuar. Mendova se do ta kaloja lehtë për shkak të vaksinimit, por nuk jam. Unë jam një nga rastet që kemi filluar të shohim çdo ditë e më shumë’.

Ajo gjithashtu deklaroi se simptomat nuk ishin të lehta:

”Kam përjetuar ethe të larta, dhimbje koke dhe dobësi për dy ditë. Madje dhe një qelb i çuditshëm më doli nga syri’.

Duke treguar se ishte infektuar nga një i afërm Sadler shkroi:

‘Po vizitoja një të afërmin tim dhe në atë kohë mendova se ishte grip. Jini të kujdesshëm mbani maskën edhe pse jeni të vaksinuar’.