I sapo kthyer nga Italia, infe kton te dy prindërit. Dy raste të reja në Elbasan, i gjithë pallati në al arm

Ne qytetin e Elbasanin jane identifikuar dy raste me koronavirus.

Kjo ka ndodhur pasi djali i tyre eshte kthyer nga Italia dhe ka infektuar dhe pjestar te familjes.

Pasi bene analizat ne QSUT ai ka rezultuar pozitiv.31 vjecari eshte tashme pozitiv dhe ka infektuar dhe nje person te familjes.

Ai jeton ne lagjen 5 Maji ne qytetin e Elbasanit pasi ai ka dal pozitiv dhe te dy prinderit e tij nëna 57 vjeçare dhe babai, 58 vjeçar kanë rezultuar pozitiv ndaj koronavirusit.Ndaj jane ne gjendje normale.

Mësohet se pasi është zbuluar rasti i infek timit të dy prindërve, i gjithë pallati është dezinfektuar, ndërkohë që edhe fqinjët i janë nënshtruar analizave.

Ndersa djali eshte shtruar ne spitalin infektiv.I urojme sherim te shpejte.