I rë nduar psikologjikisht, shqiptari niset me biçikletë nga Italia drejt Shqipërisë.”Dua te ..

Keto ishin fjalet e nje shqiptari pasi nuk donte te qendronte me ne Itali“Dua të kthehem në Shqipëri”.Por ai u kap nga patrulla.

Autor i këtij veprimiështë një shqiptar 33-vjeçar, me banim në Marca, i cili ishte shtruar në spital në Ca ‘Foncello për shkak se vuante nga problemet me ankthin dhe ai donte te kthehej ne Shqiperi me cdo kusht.

Burri mori biçikletën e tij i pa pajisur me doreza dhe maskë, të cilat janë gjithashtu të detyrueshme për çdo lloj lëvizje dhe u drejtua drejt daljes së autostradës Treviso Nord, në San Sisto di Villorba.

Dhe u nis per te ardhur drejte Shqiperis.I pyetur nga policët për arsyet që e kishin nxitur të dilte me biçikletë në autostradë, burri u përgjigj se ishte i rraskapitur dhe se dëshironte të kthehej në vendin e tij të origjinës, Shqipëri.

33-vjeçari ishte në gjendje psikologjike të rëndë, por kjo nuk ishte e mjaftueshme për të shmangur një gjobë shumë të lartë: 42 euro për hyrje të paligjshme në autostradë (biçikletat nuk lejohen) dhe 533.33 euro për mosrespektim të dekretit të lëshuar nga qeveria për të parandaluar përhapjen e Koronavirus.