I mori jetën nënës së vajzës së tij/ Ja si e kaloi natën pas hekurave piloti 33-vjecar:

Babis Anagnostopoulos, piloti 32-vjeçar i cili i mori jeten gruas se tij britanike, e kaloi i qetë natën e tij të parë në b urg. Paraprakisht ai po mbahet në vendin e njohur grek, Korydallos, pas vendimit të djeshëm.

Sipas asaj që raportojnë mediat vendase, ai hyri rreth orës 21.30 dhe nuk kërkoi asgjë.

Paraditen e sotme ai do të ketë një takim me drejtoreshën e ambientit ku po jeton.

Piloti 32-vjeçar po mbahet në një zonë të veçantë në të cilën ka dhe kujdes te fort.

Autoritetet kanë shprehur fri kën për sigurinë e tij fizike. Sipas informacionit, zona 6-të, ku po qëndron Babis që konsiderohet si “VIP”, e qetë është edhe e sigur isë më të lartë.

Ndaj ai rri i qete dhe lexon libra.