I mbani mend Pipi Corapegjata, Tomi dhe Anika? Ja si duken ata sot pas kaq shume vitesh

0
266

Aktorja suedeze Inger Nilsson ishte e para që luajti personazhin legjendar të serialit dhe filmit Pippi Çorapegjata në 1969 dhe 1970, bazuar në librin me po të njëjtin emër nga Astrid Lindgren.

Pipi është një nga personazhet më të pëlqyer të librave për fëmijë, libër i shkruajtur nga shkrimtarja suedeze Astrid Lindgren, që më pas u bë edhe film.

Pipi Çorapëgjatë, ne Maj mbush 63 vjeç vjeçe dhe jeton në Suedi. Kështu duket ajo aktualisht:

Maria Persson ose Anika 61 vjeç jeton ne Stokolm, Suewdi. Ja si duket ajo sot:

Dhe ne fund Pär Sundberg i njjohur si Tommy