Humb jetën nga infarkti studenti 20 vjecar i Fakultetin Juridik

Nje lajm i trisht vjen nga Tetova ku studenti 20 vjecar ka humbur jeten nga infarkti.

I riu quhej Arti Ademi dhe familjaret e tij tregojne se 20 vjecari kishte pesuar infarkt.

Lajmi është konfirmuar nga të afërt të të ndjerit në rrjetet sociale.

Arti Ademi ka qenë student në Fakultetin Juridik në Universitetin e Tetovës dhe fëmijë i dy prindërve profesorë universitarë, Valbon Ademit dhe Linda Ademit nga Tearca.