Humb jetën në moshë të re 22 vjecari shqiptarë

Humb jeten nga infarkti 22-vjeçari Valmir Hasani ai jetonte ne Gjilan.

Ai ishte nje djal shume i mire por peson infarkt dhe humb jeten.

Njoftimin e kane bere familjaret e tij ne rrjetet sociale.

Ndersa Policia e Kosovës ka konfirmuar rastin dhe është iniciuar si “vdekje e dyshimtë”.

Institutin e Mjekësisë Ligjore pritet te bej analiza per shkaqet pse i riu pesoi infarkt.