Hajde-hajde! Ndriçimi i tha se nuk duronte dot më kur e pa në pishinë, Stela bën deklratën e fortë për të: Për momentin jam…

Stela dhe Ndriçimi në “Përputhen+40” kanë dalë në disa takime me njëri-tjetrin, ndërsa në puntatën e sotme konkurrentja bëri një deklaratë të fortë.

Ajo tha se për momentin nuk do të dalë me meshkuj të tjerë, sepse është e fokusuar vetëm te Ndriçimi.

“Për momentin dua të fokusohem te Çimi, le të kemi takimet jashtë, të njihemi më tepër. Kaq kam për të thënë”, tha Stela.