Habiten mjekët në Italine e veriut, 97-vjeçari shërohet plotësisht nga koronavirusi

Italia eshte vendi i dyte ne bote per te infektuar nga Koronavirusi.Numri i te infektuarve ka shkuar me shume se 17.000.

Por dhe numri i te sheruarve ka nje rritje mbi 1500 paciente jane sheruar.

Pikerishte nje lajm i mire vjen nga spitali Amedeo në Piemonte ku një 97 vjeçar është kuruar nga koronavirusi dhe eshte ne gjendje te mire. \Prej
Ai ka 8 dite i shtruar në spital ku ka qenë në kujdesin e mjekëve dhe specialisteve.

Profesori Giovanni Di Pierri është i lumtur që ka shumë persona që i mbijetojnë këtij virusi dhe jane sheruar dhe kjo eshte nje mrekulli te shikosh nje 97 vjecar te sherohet nga virusi.

Shpresojme qe numri i te sheruarve te rritet me shume dhe gjendja te normalizohet.