Habitën botën; Si duken sot binjaket që i bënë të gjithë të buzëqeshin?

Të gjithë i mbajnë mend dy binjaket të cilat në momentin e lindjes ishin të kapura për dore.Ato që nga lindja qëndruan afër njëra tjetrës, e kapja e dorës rezultoi edhe ndër vite.

Tashmë Jenna dhe Jillian Thistlethwaite kanë mbushur dy vjeç dhe janë po aq të lidhura me njëra-tjetrën si në ditën e parë.

Kapja e dy motrave dorë për dore i emocionoi të gjithë të pranishmit në spital, por edhe të gjithë ata që u njohën me fotografinë e dy vogëlusheve.

Por shikoni se si duken ato sot.