Habiten banorët ne fshat “Breshër i tillë s’ka rënë kurrë!”

“Breshër në këto përmasa s’ka rënë kurrë” ka qenë fjalia shpjeguese e banorëve te fshatit ne veri te vendit.

Reshjet nisën rreth orës 07:30 të mëngjesit dhe zgjatën për rreth 10 minua.

Një ndër fshatrat e bashkisë Pukë që është prekur nga reshjet intensive të përmasave të medha.

Situata e jashtëzakonshme ka shkaktuar dëme të mëdha të mbjellave bujqësore.

Frutorët dhe foragjeret kanë pësuar dëmtime masive dhe të parikuperueshme.

Banorët kanë deklaruar kane thene se:
S’kemi parë kurrë breshër në këto përmasa. Ka shkatërruar çdo gjë në bujqësi. Nga të mbjellat nuk ka mbetur më asgjë”.