Habit mjeku i njohur: Une vete nuk jam vaksinuar.Ja pse/ VIDEO

Gjate nje interviste Mjeku i njohur Alimehmeti eshte shprehur se ai vete nuk eshte vaaksinuar ende dhe fakti qe e ka kaluar semundjen i jep nje lloj sigurie te nje imuniteti natyror.

Ndaj ai se ka bere vaksinen.

Ja se si shprehet ai ne video.