Habit Diola me deklaraten. Si rash ne dashuri me nje 77 vjecar

Diola teksa po fliste me Dea Michel për marrëdhënien me meshkujt, i tha asaj se dikur ka rënë në dashuri me një 77-vjeçar.

Ajo i tha Deas se nuk dashurohet me fizikun te një mashkull, por me mendjen e tij.

“O Dea, nuk e di se unë këtë problem kam dhe me meshkujt. Nuk dashurohem dot me fizikun. E kam shumë të rëndësishme mendjen. Dhe ai ishte aq i zgjuar.

Unë e shikoja atë, sytë e tij ishin sikur shikoja botën. Ishte online. Kur i thosha shoqeve të mia “Kam rënë në dashuri”, ato thoshin “Ti je e çmendur, ai është 77 vjeç.”, u shpreh Diola.