(Foto) Ishte vajza më e bukur në botë dikur, do habiteni se si duket ajo sot

Thylane Blondeau ishte në moshën 10-vjeçare kur u bë një nga emrat më të njohur falë bukurisë së saj që mahniti botën duke u shpallur edhe si “Vajza më e bukur në botë”.

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau sot është 20 vjeç dhe ruan të njëjtën bukuri por me një pamje prej vajze të rritur.

Ajo është e bija e futbollistit francez Patrick Blondeau dhe TV prezantues Veronika Loubry. Modelja është krahasuar shpesh edhe me Gigi Hadid për ngjashmërinë.