Firmoset urdhri, ja deri kur do të vijojnë të jenë të mbyllura shkollat në Shqipëri

Eshte firmosur urdhri nga ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, të gjitha institucionet arsimore do të qëndrojnë mbyllur deri në përfundim të gjendjes së epidemisë të shkaktuar nga infeksioni COVID-19.

Ishte thene se shkollat do te hapeshin ne 3 prill por duke pare gjendjen qe eshte ato do te shtyhen per muajin tjeter.

Mësimi, nën drejtimin e Ministrisë së Arsimit është duke u zhvilluar online, megjithëse ka ende problematika në disa zona ku nuk ka akses në internet.

Por shkollat janë mbyllur prej datë 9 mars dhe pasi gjendja te qetesohet do kete nje lajmerim tjeter.